BASCHET: Phoenix - un nou duel de play-off, miercuri, la Craiova

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
După înfrângerea de la Târgu Mureș echipa masculină cu care CS Phoenix evoluează în LNBM are programat miercuri, 10 ianuarie, un nou joc important pentru calificarea în play-off. De la ora 19.30, echipa pregătită de Florin Nini va juca în Sala Ion Constantinescu din Craiova, cu cei de la SCMU Craiova. Jocul este restant din etapa a XI-a, ultima din tur, etapă ce s-a disputat la finalul anului trecut. 
Phoenix abordează meciul de la Craiova după o serie de trei înfrângeri consecutive, 73 - 83 cu SCM Timișoara, 75 - 91 cu U BT Cluj - Napoca și 78 - 85 cu Mureș Târgu Mureș, iar în clasamentul la zi din LNBM gălățenii supt pe locul 7, cu linia de clasament 6 - 5. Gazdele restanței de miercuri sunt una dintre echipele cu care Phoenix se luptă pentru calificarea în play-off-ul LNBM. După ce a disputat 11 jocuri echipa din Craiova are un bilanț 5 - 6, oltenii au obținut a cincea victorie duminică, 7 ianuarie, în jocul cu cei de la Târgu

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate