Ben Affleck

Ben Affleck s-a nascut in Berkeley, California, la data de 15 august 1972 si este fiul lui Christine Ann "Chris" si al lui Timothy Affleck. Este scenarist si actor. A ajuns cunoscut la mijlocul anilor '90, dupa ce a fost inclus in filmul Mallrats, si de atunci a castigat un premiu al Academiei, ca scenarist pentru filmul Good Will Hunting in 1997. A devenit cu timpul unul dintre oamenii de renume ai Hollywood-ului, datorita rolurilor sale din filme ce au facut istorie; Filme precum Armageddon, Pearl Harbor, Changing Lanes, The Sum of All Fears si Daredevil.Dupa ce a avut relatii importante cu actrite precum Gwyneth Paltrow in anul 1998, relatia sa cu actrita/cantareata Jennifer Lopez a atras atentia presei din intreaga lume si a fost poreclita "Bennifer". Dupa ce cei doi s-au despartitin anul 2004, a inceput sa se intalneasca cu Jennifer Garner. Cei doi s-au casatorit in luna iulie a anului 2005, iar primul lor copil, Violet Anne Affleck s-a nascut in decembrie 2005. Affleck este impl...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate