Bordurile noastre admirabile şi sublime, dar care lipsesc cu desăvârşire.

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Valurile Dunarii
Intersectia de la "Pastilă" unde apele pluviale de pe străzile Coşbuc şi Cernat se scurg şi inundă spaţiul verde.se observă cum apa meteorică a distrus spaţiul verde şi mai mulţi copaci.
Până nu a fost sistematizată, faleza Dunării de la Galaţi avea mai multe văi prin care se scurgeau în mod natural, gravitaţional, apele de ploaie şi cele provenite din topirea zăpezilor. Aceste văi se numeau vadurişi cele mai cunoscute au fost: Vadul Bacalbaşa, Vadul Sacalelor, Vadul Râpei, Vadul Bondrea, Vadul Ţiglinei.
Prin taluzarea falezei aceste văi naturale săpate de torenţi au dispărut, dar apele meteorice nu ţin cont de acest lucru şi sub influenţa legilor fizicii se scurg pe unde găsesc tot spre fluviu. 
Ai crede că sistemul de canalizare poate face faţă oricărei ploi mai serioase, dar în realitate mare parte din canalizările strada...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate