Bursucii agresivi africani – Huligani pe patru labe

  • Postat în Stiinta
  • la 23-11-2009 11:50
  • de Andrew
  • 242 vizualizări
Cine ar fi crezut vreodata ca titlul de “Cel mai curajos animal din lume” conform specialistilor si parafat de prestigioasa Guiness Book of Records apartine unui…bursuc? Nu-i asa ca v-ati gandit ca purtatorul acestui titlu trebuie sa fie o fiara cumplita ? Vreun tigru, urs, gorila, bivol, crocodil sau macar un pit-bull dintr-o linie de lupta? Ei bine, Natura in nemarginirea ei a decis ca cea mai agresiva si darza creatura sa fie un animal care cantareste maximum 14 kilograme la maturitate. Greutatea unui mascul solid de ratel!Un golan in alb si negru Pe buna dreptate acum, oricat de mult veti cauta nu veti gasi un animal la fel de dracos, dur, lacom si rezistent precum acest mandru reprezentant al familiei mustelidelor - clasa de mici animale carnivore care grupeaza laolalta toti dihorii, jderii, nevastuicile, hermelinele, nurcile, bursucii si vidrele din lume. Avem deci de a face, la prima vedere, cu un bursuc, dupa cum suna numele sau cel mai raspandit. Stiintific vorbind, Mel...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate