Cand statul este neputincios: Magic Home

Pană acum câțiva ani mă gândeam că nu există un motiv pertinent pentru a te muta din România. Până la urmă nici în alte tări nu este lapte și miere. O să câștigi mai mult, dar cheltuielile sunt mai mari, vorbești o limbă străină, renunți la prieteni, familie, tradiții, etc. Asta pană când m-am lovit de sistemul nostru medical…

Până acum nu am fost internat într-un spital. Am ajuns o singură dată la urgențe când aveam 19 ani cu o problemă la stomac. M-am dus la urgențe în Ploiești și voiau să mă interneze într-un pat cu altă persoană. Mi-au dat o pijama mizeră pentru care mama a trebuit să lase ciubuc 10 lei. Am refuzat politicos internarea și i-am spus mamei că prefer să zac liniștit la mine în casă și accept orice remedii naturiste cunoaște decât să mă îmbolnăvesc de altceva în spital.

Dar când ajungi la spital cu copilul?

Dar asta era din perspectiva unui tânăr care credea că nu o să mai aibă nevoie d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate