Ce e bun si ce e rau vis-a-vis de cresterea salariului minim

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poiana lui Iocan

N-au trecut prea multe luni de când s-a format o nouă majoritate în Parlament și s-a instalat un nou Guvern și deja retorica din campanie privind creșterea salariului minim se concluzionează parțial și se evocă în continuare pe toate canalele ca și o mare promisiune a celor care au câștigat aceste algereri.

Am exprimat deja într-un articol anterior un punct de vedere vis-a-vis de salariul minim și de creșterea lui forțată de Guvern dar lucrurile nu sunt foarte simple. În continuare cred că salariul trebuie stabilit de piață si nu reglementat, însă dacă tot se întamplă să fie așa haideți să privim problema și din alte unghiuri.

În primul rând ridicarea ștachetei pentru un salariu minim înseamnă dispariția locurilor de muncă mai ieftine decât acel salariu. Teoretic nu poti sa angajezi ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate