Ce m-am decis să fac de aici înainte...

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Europa Libera de Snagov

Am stat şi m-am gândit şi-am zis să NU renunţ, tocmai pentru că prin asta fac jocurile lui cel ce nu există. Însă am în plan următorul lucru: IAU FIECARE DOSAR PENAL ÎN PARTE ŞI FAC CĂTRE PARCHET SOLICITĂRI, ÎN FIECARE ÎN PARTE: PROCURORUL DE CAZ, POLIŢISTUL CARE INSTRUMENTEAZĂ ŞI STADIUL LUCRĂRII. Ca să vedem cu exactitate cum stă treaba pentru fiecare dosar în parte. Fac o altă plângere penală, pentru că ştiu că nu o s-o facă nimeni pentruz Ionescu şi Nicuşor Dumitru, împreună cu cel ce nu există. Dacă tot nu se mişcă lucrurile şi nu se mişcă în niciunul din dosarele astea sau se dau clasări halucinante sau nu ştiu ce, eu o s mă adreesez Inspecţiei Judiciare, după care o să mă adresez CEDO, pentru că am zis să renunţ, tot sperând la o rezolvare a situaţiei aici, dar văd că nu se poate. DE ASEMENEA, VREAU SĂ VĂD CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PLÂNGEREA ACEEA PENALĂ DEPUSĂ DE MINE ÎMPOTRIVA PREFECTULUI ADRIAN PETCU PENTRU ABUZ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate