Cel mai gustos si sanatos suc natural!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Land of Hobbies

Iubesc acest suc natural din varza kale si mere -Power Green Juice.

Varza Kale, caci ea este vedeta acestui suc, este un aliment complet.Aceasta leguma verde este plina de nutrienti si este pusa pe lista celor mai sanatoase alimente din lume. Varza Kale are frunzele tari si crete. Aceasta este delicioasa nu doar in salata si sucuri (unde se folosesc mai mult frunzele tinere alaturi de legume si fructe dulci sau fructe uscate). Insa se poate manca si sotata, fiarta si chiar pusa pe gratar, simpla, sau combinata cu ulei de masline, sare, piper, lamaie. Varza Kale este o planta cu frunze verzi bogate in vitamine si minerale ce au un rol fundamental in prevenirea dezvoltarii si inmultirii celulelor canceroase.Alaturi de spanac, patrunjel si  varza, Kale contine o cantitate extrem de mare de Vitamina K. Este o sursă neaşteptată de proteine, flavonoide şi fibre. Pentru o plantă, această compoziţie este una extrem de stranie, sau unică.

Kale conţine necesa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate