Ciambellone cu mere si gem de gutui

Un desert usor, de weekend, rapid si deloc complicat.

Ingrediente simple, in mod sigur prezente in camara oricarei gospodarii, cerinte de indemanare - minime (precizare nu neaparat necesara).

Avem nevoie de:

- un mar mare (sau doua mici)

- o lingura zeama de lamaie

- trei lingurite gem (de gutui sau caise) - dupa preferinta pot fi mai multe

- 100 gr. zahar

- 3 oua

- 250 gr faina

- 200 ml smantana grasa 20%

- un plic zahar vanilat boubon Dr Oetker

- un plic coaja rasa de lamaie sau razatura proaspata

- un plic praf de copt

- doua linguri zahar pudra cu aroma de vanilie Dr. Oetker

Pentru inceput curatam marul de coaja, eliminam semintele, il feliem si il taiem in cubulete de 1 cm (aprox).

Stropim cubuletele de mar cu zeama de lamaie, ca sa nu oxideze, apoi presaram o lingurita de zahar si amestecam.

Lasam deoparte si ne ocupam de aluat.

Punem ouale intr-un castron...