Claudia Pavel

Claudia Pavel a inceput sa cante de la varsta de 7 ani, cand a luat primele lectii de muzica. Cu timpul si-a cultivat talentul si vocea remarcabila, iar la 15 ani si-a facut debutul pe scena muzicala alaturi de trupa Candy.Cariera:Desi avea success impreuna cu trupa, Claudia a ales sa se indrepte spre o cariera solo, intr-un moment in care daca faceai parte dintr-o trupa dance aveai success mare pe piata muzicala din Romania. A riscat si la 17 ani si-a vazut visul cu ochii. S-a lansat in cariera muzicala sub numele "Cream", in 2002 cand a lansat si primul single "Mai aproape" si primul album solo "Crede in mine".Al doilea single de pe album a fost "Cant pentru tine", iar la un an lanseaza si cel de-al doilea album din cariera solo "Astept", care a insemnat o perioada deinregistrari si pregatiri de mai bine de un an, in toata aceasta perioada Claudia a muncit foarte mult pentru cariera sa, a luat lectii de canto, de coregrafie. Nu a uitat totusi si de un alt...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate