Clivajul dintre generații: Cum și de ce lipsa tinerilor decridibilizează un protest

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Face Of rEvolution

Orice protest merită apreciat indiferent de motive întrucât este o formă de exprimare liberă și arată implicarea cetățenilor în anumite situații, iar când protestul are ca țintă un președinte ca Băsescu sau un premier ca Ponta eu zic că merită aceleași aprecieri la pătrat. Dar ce te faci când protestul tău riscă să se întoarcă împotriva ta? Atunci când încerci (indiferent dacă ai sau nu dreptate) să scoți lumea în stradă pentru o cauză, iar mesajul tău este acceptat disproporționat în funcție de vârstă înseamnă că mesajul tău nu este suficient de puternic (bine argumentat).

Nu, bătrânii din imagine nu sunt singurii votanți din România care au o problemă (justificată) cu Băsescu Traian, sunt mulți alții care l-ar vrea pe marinar plecat, aproximativ 7 milioane. Dar uite că nu toți preferă să se asocieze cu un anumit curent politic pentru realizarea acestui scop. Asta spune multe despre relația politicului cu el...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate