Clutch pentru smartphone – ELAN Hand Crafted Leather Goods – un cadou deosebit de sărbători + CONCURS

M-am declarat fana produselor ELAN Hand Crafted Leather Goods din momentul în care au apărut pe piață. Sunt produse 100% românești, originale, realizate din piele și de foarte bună calitate. Conceptul #ELAN este unul minimalist care complimentează orice stil, oferind totodată un accesoriu inovativ, versatil și modern. Produsele sunt realizate integral manual astfel încât fiecare articol beneficiază de o atenție la detalii sporită și finisaje de excepție.

Am urmărit cu interes și încântare fiecare produs nou apărut pe site-ul ELAN, iar Clutch-ul pentru smartphone mi se pare un cadou cu adevărat deosebit pe care ni-l putem face de sărbători. Sau îi putem scrie Moșului să ni-l aducă. Clutch-ul are un concept minimalist, este realizat integral din piele naturală și este lucrat manual, are 4 buzunare de depozitare și este perfect pe...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate