Competitie reprezentanti

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Avon Cosmetics
Anul 2010 a debutat pentru reprezentantii Avon cu o competitie foarte tentanta si cu premii stralucitoare !In Campania 01 (29 decembrie 2009 – 20 ianuarie 2010), toti reprezentantii care au o comanda de minim 150 lei, vor primi automat, gratuit, Agenda Avon 2010. In plus, odata cu indeplinirea conditiei, vor putea cumpara Trusa de machiaj cu numai 19 lei, cod 75127.
In Campania 02 (21 ianurie – 10 februarie 2010), toti reprezentantii care au o comanda de minim 220 lei, vor primi automat, gratuit, un premiu constand intr-un suport de bijuterii argintiu si o rama foto.Pentru a deveni reprezentant Avon chiar acum, trimite datele tale (Nume, prenume, localitate, data nasterii, nr. de telefon, adresa e-mail/Y ID) la avoncosmeticsiasi@gmail.com . Nu mai sta pe ganduri, premiile te asteapta !Mult succes !

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate