Concluzii despre alegeri

Salutare stimați cititori!

În primul rând mă simt dator cu niște scuze pentru că nu am mai scris de ceva vreme, dar timpul este limitat și nu întotdeauna la îndemână. Deasemenea nu o să am timp pentru o imagine sugestivă, așa că vă las pe voi să vă imaginați.

Acum vreau să vă prezint câteva concluzii personale despre recentele alegeri parlamentare din țara noastră.

Votul a fost unul emoțional la fel ca întotdeauna, iar PSD & Co au știut să profite de acest lucru mult mai bine. Nu s-a pus problema raționamentelor și logicii aproape deloc în spațiul public. Populismul a bătut orice argument, iar scopul a scuzat orice mijloace folosite. Foarte mulți cetățeni cu drept de vot încă nu fac legătura între vot și nivelul de trai, salariu, putere de cumpărare, dobânzi, curs valutar, etc. Dovadă prezența destul de redusă. Diaspora votează mai mult la alegerile prezidențiale. 400.000 în 2014, 100.000 acum. Asta poate și ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate