Conform bibliei pedofilia nu este un pacat

Nicaieri in "cartea sfanta" nu se vorbeste despre a te culca cu un copil asa cum altul se culca cu o femeie, notiunea fiind total inexistenta din cartea de temelie a crestinismului. Biblia condamna aspru relatiile homosexuale cu consimtamantul ambilor parteneri, chiar daca acestea sunt bazate pe iubire reciproca, dar nu sufla un cuvant despre pedofili.De ce nu condamna biblia actele de pedofilie ? Explicatia sta in faptul ca biblia nu a fost nici pe departe scrisa sau dictata de o inteligenta superioara ci a izvorat din frustrarile unor oameni agresivi, intoleranti si misogini care nu cunosteau multe, dispretuiau femeile, omorau alti oameni care nu erau de acord cu convingerile lor si intre altele mai si violau fetite care puteau sa aiba si 5 ani. Acestia nu condamnau pedofilii decat daca victima era un baietel, caz in care pedofilia era confundata cu homosexualitatea, confuzie care persista si in ziua de azi, si indiferent daca era vorba de un viol sau de o relatie bazata pe iubire in...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate