Cum organizăm un banchet sau despre cum stricăm copiii

Modalitățile prin care ne stricăm copiii sunt multe și variate și devin mai sofisticate odată cu trecerea timpului.

Astăzi am un episod despre un banchet de final de clasa a 8-a. Nu mi s-a întâmplat mie, slavă Domnului, ci îl trăiesc din povestiri alături de o amică.

Școala e una din centrul capitalei, zonă selectă. Sunt mai multe clase de-a 8-a și au hotărât să facă împreună minunata petrecere. O mămică s-a implicat (alta decât amica mea), au găsit un restaurant pe malul unui lac în nordul capitalei. A obținut femeia preț bun, toate bune și frumoase. Și-acum apare în scenă ea care scrie un email lung de te plictisești citindu-l. Esența polologhiei e că ”este inadmisibil ca o școală cu un asemenea renume să facă banchetul într-o locație ca aceea, că renumele școlii va fi pătat, că este o rușine”. Propunerile ei: un salon de nunți dintr-un hotel de 5 stele sau un h...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate