Cum sa faci un screenshot de pe laptop? – cel mai bun mod

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog OnLaptop

Azi, multe persoane tind sa foloseasca laptopul pentru munca sau divertisment, datorita flexibilitatii, portabilitatii si numeroaselor avantaje. Pentru multi utilizatori, realizarea de capturi de ecran reprezinta o activitate pe care o fac rareori. Deoarece s-ar putea sa aveti nevoie la un moment dat sa trimiteti altor persoane date din Excel, din raportul de lucru sau raportul de stoc, iata mai departe un tutorial util. Nu conteaza ce informatii doriti sa partajati prin screenshot, dar avand la indemana utilitarul potrivit veti reusi sa faceti acest lucru rapid. Deci, nu faci screenshot de pe un laptop? In acest articol o sa va aratam mai multe moduri prin care puteti face screenshot de pe laptop cu Windows sau cu Mac OS.

1. Cel mai bun mod de a face screenshot-uri 2. Folosind Screenshot de la tastatura 3. Program implicit pentru screenshot-uri

1. Modul profesional pentru Windows si Mac Daca ar fi sa vorbim despre utilitare profesioale de screenshot ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate