Cum Sa Iti Inscrii Copilul La Un Club De Fotbal Strain

Surprinzator, iata un articol pe care l-am gasit in rubrica Sport a tabloidului Libertatea ce vine in sprijinul celor ce se gandesc sa isi duca copiii la un club de fotbal din strainatate. Redau in integralitate continutul articolului semnat de Gabriel Cimpoiasu intrucat mi se pare extrem de interesant si util. Felicitarile mele redactiei pentru ca pe langa mizeriile care le publica zilnic, au putut aloca in numarul de vineri, 24.07.2009, 2 pagini unui subiect care merita toata atentia. De aceea am ales sa il promovezi si pe blogul meu."Mulţi băieţi visează să ajungă fotbalişti profesionişti, însă sistemul de juniori şi copii din fotbalul românesc are destule carenţe, de la şpăgile cerute pentru selecţionare până la “educarea” prin bătaie şi injurii. Părinţii care doresc să-şi ajute copiii să ajungă fotbalişti profesionişti îşi pot orient...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate