Daca as mai trai doar pentru o zi......

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Jurnalul de iubire
Sunt unele momente in viata cand ma gandesc la ce as face daca as mai avea de trait doar o zi. Stand si gandindu-ma, am realizat cate lucruri mi-as dori sa le fac pentru ultima data pe acest pamant. In primul rand as pupa mainile mamei mele care m-a nascut si m-a crescut si m-a facut sa ajung ce sunt acum. I-as spune cat de mult o iubesc si cat o voi mai iubi. Ea e fiinta pe care am iubit-o mereu, de care m-am indragostit din prima clipa in care am deschis ochisorii.De-as mai avea de trait doar o zi, as vrea sa uit de tot, sa fac tot ceea ce mi-am dorit mereu sa fac si nu am putut sa realizez. As vrea sa-mi iau chitara si sa merg intr-un loc linistit unde sa pot canta doar pentru mine, as vrea sa ma inconjor de cei pe care ii iubesc si care mi-au fost alaturi mereu.As vrea sa merg pe strada si sa zambesc lumii si cerurilor, sa le ofer oamenilor cate o imbratisare calda de care imi va fii dor, sa ii vad cum zambesc, cum iubesc, cum au grija unii de altii.As vrea sa aud cantul pasarilo

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate