Daniel Balaș vorbește pentru prima dată despre divorț. Cum l-a prins soția în pat la o enoriașă. ”Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă, pantalonii jos. După colț apare nevasta”

Daniel Balaș a vorbit pentru prima dată despre divorț. Fostul preot a decis să le povestească fanilor, pentru prima dată, despre fosta lui soție.

Daniel Balaș a devenit rapid o figură cunoscută în România, după dezvăluirile uluitoare despre ceea ce se întâmplă în BOR.

Carismatic și mereu cu vorbele la el, fostul preot și-a atras imediat numeroși fani pe rețelele sociale. Și, așa cum se întâmplă în toate cazurile, dincolo de activitatea sa profesională, oamenii vor să știe lucruri și despre viața sa personală, iar una dintre curiozități era despre divorțul de fosta soție.

‘‘Mai devreme am vorbit cu un prieten și îmi zice ai văzut ultima știre despre tine? A zis nu, mă, lasă-i să vorbească, că și pe lună o latră câinii. După ce s-a terminat conversația am dat o căutare pe Google, să văd ce au scris despre mine. Mi-au apărut cele mai multe căutări. Cap de listă era divorțul, apoi so...