Datorită trădătorului Doru Matei, cel ce nu există şi-a făcut azi jocurile de delapidare

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Snagovul Liber

Plimbatul deficitului de colo dincolo a trecut. Cu sprijinul trădătorului Doru Matei, pentru că nu s-a organizat şedinţă ordinară de consiliu prin care acesta să fie exclus, aşa cum este statutar să fie. Săptămâna aceasta voi depune altă plângere penală, întrebându-mă cât mai rămâne TRĂDĂTORUL ĂSTA CONSILIER. ÎN MOD ILEGAL, FIREŞTE, DIN MOMENT CE-A FOST DEJA EXCLUS. Cel ce nu există îşi mai face practic nişte jocuri de delapidare, cu manevre mari. Bugetul oricum nu va trece, pentru că bugetul trebuie aprobat în şedinţă ordinară de consiliu, iar în prima şedinţă ordinară de consiliu, trădătorul Doru Matei zboară din Consiliul Local, urmând să fie validat următorul pe lista de consilieri ai PNL. Dar cel ce nu există îşi mai face momentan câteva jocuri drept pentru care va răspunde penal în mod negreşit.

Am înţeles că Mihai Anghel a solicitat date cu privire la valorile înscrise în proiectul de hotărâre. Neprimin...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate