De ce-am ajuns în pragul disperării şi câteva soluţii simple anti-cel ce nu există! VĂ IMPLOR, CITIŢI!!!!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Snagovul Liber

 

Vă rog să mă iertaţi, dar realmente am ajuns şi eu în pragul disperării cu cel ce nu există ăsta, cu manevrele lui nemernice şi răspunsul la asta care e? Uneori tăcerea, alteori păcăleala, iar eu dacă mă zbat ca peştele pe uscat, tot mie mi se dau uneori pumni în cap. De la persoane de la care nu mă aştept, de la persoane declarate anti-cel ce nu există şi aşa mai departe. Dacă eram a dracu, nebună, geloasă, invidioasă pe toată lumea, cum mă descria cel ce nu există, oare cum îşi explică toată lumea că NU am avut nicio reticenţă în a mă împăca cu nimeni, ba chiar mi-am dorit împăcarea şi pacea şi convieţuirea în armonie cu absolut toată lumea. CU EXCEPŢIA LUI CEL CE NU EXISTĂ. Iar ceea ce a ajuns să facă cel ce nu există mi se pare realmente incredibil, de batjocură ordinară la adresa tuturor, de călcare a legii în picioare, cu un grad de intensitate ieşit din comun, de nimeni nu şi l-a permis până acum, nic...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate