De ce nu votează românii

„Românii nu votează pentru că sunt lași.”

Cea mai mare abureală, românii nu merg la vot sau nu votează pentru că nu pot face asta. Ideea de politician este să fii deschis și să-ți susții ideile în care crezi. În acest fel te adresezi unui anumit electorat, liberal, socialist, cu studii, fără studii și așa mai departe. Apetitul pentru a vota derivă din concordanța propriilor opinii cu ale unui anumit candidat. Adică votezi cu cineva pentru că susține niște lucruri cu care ești de acord nu pentru că are 6 case sau pentru că promite să nu-ți taie pensia.

Aici candidații vor să obțină 140% ca Putin și în consecință încearcă să fie pe placul tuturor, nu au curajul să își asume o idee pentru că asta ar presupune să renunșe la un anumit electorat. Toate frazele lor sunt lipsite de conținut și pot fi reformulate sau reinterpretate la nevoie. Cu cât încerci să te faci mai plăcut

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate