Despre homosexualitatea detinutilor

I-am auzit pe multi sustinand ca toti barbatii devin homosexuali in inchisori din cauza ca nu au femei, fiind vorba de o homosexualitate conjuncturala, lucru total neadevarat deoarece si in randul detinutilor procentul homosexualilor si al bisexualilor este acelasi ca si in restul populatiei, 20% dintre detinuti putand fi homosexuali sau bisexuali. Cum detinutii sunt tinuti in grupuri mai mari de 5 persoane este imposibil ca intr-un grup de detinuti sa nu nimereasca macar unul bisexual sau homosexual, acesta este de la inceput asa, nu devine homosexual in inchisoare din cauza lipsei femeilor si inchisoarea nu il "invata" sa devina homosexual. In inchisori procentul homosexualilor nu este nici mai mic nici mai mare decat in restul societatii, homosexualitatea neavand nici-o legatura cu comportamentul deviant si antisocial al celor care ajung la inchisoare dar homosexualii si bisexualii care ajung in inchisori pot sa-i violeze pe ceilalti detinuti datorita personalitati lor antisociale c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate