Despre Kaspersky Lab

Despre Kaspersky Lab

Inființată în 26 iunie 1997 de către fondatorul Eugene Kaspersky, Kaspersky Lab este o companie de software ce produce programe de securitate. Sediul central este situat în Rusia, la Moscova, iar alte câteva centre regionale supraveghează activitățile reprezentanților locali și partenerilor din Europa de Vest și de Est, Orientul Mijlociu, Africa, America de Nord și de Sud, regiunea Asia-Pacifică și Japonia.

Mic istoric al companiei

 Știm despre Kaspersky Lab că prima versiune a software-ului antivirus a fost dezvoltată de Eugene Kaspersky, în 1989, ca răspuns la amenințarea virusului Cascade. Primele versiuni au avut doar 40 de definiții de viruși și au fost distribuite în mare parte la prieteni și familie. Eugene a continuat dezvoltarea software-ului la KAMI, rezultând produsul Antiviral Toolkit Pro lansat în 1992. Acesta a fost popularizat în 1994, după o analiză competitivă efectuată de către Unive...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate