Dezamăgirea service Beko

Când ne-am mutat în apartamentul nostru în urmă cu 2 ani și jumătate, am trecut și prin etapa electrocasnicelor. După o scurtă analiză a pieței, am decis să cumpărăm de la Beko, printre puținele mărci care fabrică/asamblează și la noi în țară, dornici să susținem economia locală.

Produsele aveau garanție de 2 ani care se putea extinde online, gratis, până la 5 ani. Însă prinși în focul renovării și cu un bebe pe drum, am uitat să mai extindem garanția în timp util… mare greșeală. Am luat produse din gama lor de top, raportul calitate/preț părea bun la prima vedere.

Dar au început să apară problemele : Mașina de spălat rufe a cedat prima. Ce-i drept, era și cea mai utilizată. După câteva amânări și reprogramări, a venit un domn de la Service-ul Beko care a spus că o curea este sărită, a montat-o la loc și a plecat liniștit. După prima spălare, aceeași problemă. Și am luat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate