Din nou despre drenajul apelor pe faleza Dunării de la Galaţi

Tub din Premo distrus de prabuşirea digului de piatră. Într-o prezentare pe care o găsiţi aici pe care am ţinut-o anul trecut la întâlnirea dintre societatea civilă şi administraţia publică locală, pe teme de reabilitare a falezei Dunării de la Galaţi, am insistat asupra refacerii sistemului de drenaj al apelor meteorice, foarte ingenios elaborat şi construit, dar în prezent distrus complet şi nefuncţional.Pe scurt proiectantul amenajarii falezei s-a gândit acum 50 de ani la faptul că apa meteorică dacă nu este captată şi eliminată poate duce la tasarea terenului, umezirea lui şi alunecări de teren, aşa că a gândit un sistem de colectare şi drenaj a acestora în Dunăre. M-am gândit adesea în plimbarile mele prin crângul falezei din ultimii ani la ce au folosit zecile de cămine de ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate