Doua proiecte europene au fost inaugurate in Prahova

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea COSMA, a participat joi, 31 mai 2012 la inaugurarea a două proiecte importante pentru Judeţul Prahova.
Primul proiect va fi implementat în Comuna Valea Călugărească, sat Dârvari , în zona batalului de fosfogips aflat la circa 3 km de  fostul Combinat Chimic Romfosfochim. Proiectul propune ecologizarea prin închiderea materialului existent în depozit cu un înveliş protector impermeabil şi modelarea suprafeţei pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale. 
În acelaşi timp se are în vedere amplasarea unor panouri fotovoltaice care generează puteri electrice în gama 180 -320 Wp; acestea vor fi fixate pe o structură metalică prefabricată, special proiectată pentru instalaţii fotovoltaice. Panourile vor fi conectate la un punct de racord către reţeaua naţională de electricitate. Suprafaţa pe care va fi amplasat parcul  ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate