Eşti fotograf? ….RESPECTĂ-TE!!!

 

     Meseria de fotograf este una onorabilă, o meserie frumoasă care în general provine dintr-o pasiune. Să faci fotografie înseamnă să faci artă, să creezi amintiri pentru cei din jurul tău. Gandiţi-vă că, poate, fotografiile noastre sunt singurele amintiri de peste ani pe care nepoţii le vor avea despre bunicii lor sau ultimele rămăşiţe păstrate de bătrâni pentru a-şi aminti momente importante din tinereţea şi viaţa lor. Aceste lucruri merită respectate.
     Ca şi fotograf (sau videograf) trebuie să îţi creezi un standard înalt, să ai eleganţă în exprimare şi în comportament, să înveţi să te faci plăcut de cei din jur, să ai o ţinută elegantă (sau cel puţin una de nivelul evenimentului la care participi !!!), să găseşti mereu cuvintele potrivite pentru fiecare categorie de oameni pentru a îţi exprima ideile fară a produce ofense, să înveţi să zâmbeşti.
     Oamenii trebuie să a...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate