Florin Fabian: „Vrem sa facem un meci bun, frumos si mai ales sa castigam maine”

  • Postat în Sport
  • la 27-11-2009 10:40
  • de Mimi
  • 119 vizualizări

FC Baia Mare va disputa maine ultima partida pe teren propriu din acest an in compania echipei CSM Ramnicu Valcea. Meciul va incepe la ora 11.00 si va fi arbitrat de Dan Monea din Cluj Napoca, la centru, ajutat la cele doua linii de Istvan Nagy din Cluj Napoca si Petru Gaspar din Timisoara. Observatori vor fi timisoreanul Ionel Bungau si Mihai Calistru din Botosani.

Antrenorul principal la baimarenilor, Florin Fabian a declarat ca echipa se va mobiliza maxim pentru a castiga aceasta partida si implicit cele trei puncte puse in joc.

„Va fi un meci greu, dar trebuie sa ne mobilizam maxim, sa facem un meci frumos si sa castigam partida. Ne dorim victoria cu atat mai mult cu cat este ultimul meci pe teren propriu, iar noi am avut probleme in ultimele jocuri de acasa, dar speram ca prin evolutia noastra in meciul de maine sa stergem cu buretele meciurile mai putin bune si impresia lasata suporterilor. Vrem sa castigam ultimele doua partide care au mai ramas de disputat,

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate