Florin Nini: ”Phoenix Arena și Centrul de Excelență sunt două dintre obiectivele noastre”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Președintele Clubului Sportiv Phoenix Galați, Florin Nini, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că proiectele construirii proprii săli de sport, Phoenix Arena, cât și Centrul de Excelență sunt două dintre obiectivele clubului pe termen lung: ”Există o strategie în sensul construirii unei săli de sport, noi am urmărit pas cu pas, exista și continuarea proiectului Centrului de Excelență pentru că noi ne dorim în continuare  acest lucru. Noi ne-am câștigat respectul și valoarea în timp, dar după reorganizare va trebui să punem pe tapet și apoi în practică, doar proiectele viabile. Sigur, casa - Phoenix Arena, este unul din obiectivele importante. Așa cum știm există reale probleme cu infrastructura sportivă. Noi avem copii, vrem mai mulți, dar nu avem unde să-i pregătim. Din lipsa sălilor de sport profesioniste și a sălilor în care să ne desfășurăm activitatea, suntem nevoiți să restrângem activitatea pentru că nu exist

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate