FOTBAL: Reunire cu noutăți la SC Oțelul

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Gruparea gălățeană de Liga a III-a Suporter Club Oțelul  a reluat pregătirile pentru partea a doua a campionatului. La reunirea echipe de la stadionul Oțelul au fost prezente alte două achiziții, pe lângă cele trei anunțate inițial. Din retur vor evolua pentru SC Oțelul Andrei Pușcașu, mijlocaș 27 de ani, jucător de vine de la Dunărea Călărași, Liga a II-a, iar în cariera lui a mai evoluat pentru Dacia Unirea Brăila, Liga a II-a, (CF Brăila - Conpet Cireșu) și Gloria Buzău.
În partea a doua a campionatului Ligii a III-a pentru SC Oțelul va juca și Mihnea Vlad, 18 ani, jucător ce provine de la Dinamo București. Celelalte achiziții de la SC Oțelul din această iarnă sunt: Bogdan Matei de la Academica Clinceni, Liga a II-a, Alexandru David, de la colega de serie AFC Hărman, și Radu Necșulescu, de la FC Hermanssstadt Sibiu, Liga a II-a. 
La prima ședință de pregătire din anul 2018 au fost prezenți un număr ma

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate