FUTSAL: United a reluat pregătirile cu noutăți în lot

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Gruparea gălățeană ce activează în Liga I de futsal, United - vicecampioana en-titre, a reluat pregătirile pentru parte a doua a campionatului Ligii I. La antrenamentele echipei pregătite de Cosmin Gherman și Alexandru Tănăsilă participă și ultima achiziție a clubului gălățean, portarul Răzvan Cătinean, conform paginii de facebook a clubului gălățean. Portarul de 26 de ani vine de la fosta campioană a României, City us Târgu Mureș, echipă la care a fost pregătit de Cosmin Gherman și la care a fost coleg cu Bogdan Covaci. De la primul antrenament din 2018 au lipsit cei trei jucători originari din Brazilia, Wellington Silva, Kailon Borges și Magnus Varela, aceștia vor reveni la Galați în cursul săptămânii viitoare. 
Altfel, Comisiile Federației Române de Fotbal au amânat din nou cazul Informatica Timișoara - United, noul termen înaintat de FRF fiind 18 ianuarie.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate