Ghid complet pentru un city break la Praga

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Plec in lume

In Praga am ajuns de mai multe ori si vara si iarna si de fiecare data a fost o incantare. Un city break la Praga este oricand o idee buna – multe atractii de vizitat si preturi accesibile. Este un oras romantic, primitor cu turistii si usor de explorat. Am incercat sa creez un ghid complet pentru un city break la Praga care sa includa detalii despre transport, cazare, restaurante si principalele obiective turistice.

Transportul in Praga

Reteaua de transport in comun din Praga este destul de dezvoltata si cuprinde metrou, tramvaie, autobuze si funiculare. Biletele sunt universale pe mijloacele de transport si se taxeaza timpul de calatorie. Ele se pot cumpara de la chioscurile cu ziare sau de la diverse supermarketuri de cartier. Mai multe detalii despre transportul in comun in Praga se pot afla direct de pe site-ul oficial. Pe noi ne-a stresat rau modul acesta de taxare pentru ca in general aveam ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate