GREEN TREND REPORT 2017/2018 realizat de FLORAMEDIA: Sursă de inspirație și ghid de referință pentru piața verde

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe FLORA NETWORK
73% dintre olandezi au una sau mai multe suculente, iar 53% dintre olandezii de vârsta a treia au o plantă de interior Green Trend Report 2017-2018, realizat de compania olandeză Floramedia, este un studiu unic, care stabilește trendurile prezente și viitoare, tendințele care își vor pune amprenta asupra pieței verzi europene la toate nivelurile: mega, macro și micro. Cu toate că, aparent, trendurile și modele apar așa, din senin, realitatea este cu totul alta.Platforma media Tuinen.nl a publicat acest studiu realizat la scară mare. Mai jos, câteva dintre concluziile acestuia.
Olandezii iubesc suculenteleSe pare că olandezii și-au înlocuit geranium-ul cu suculente. Floramedia, specialist în comunicare pentru piața verde și deținător al website-ului Tuinen.nl (unul dintre cele mai mari site-uri de grădinărit din Olanda), a c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate