Guest post: Millennial pink – și băiețeii pot purta roz

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

A început acum patru ani, când în așteptarea noului bebeluș frecventam intens magazinele de profil on și offline pentru a achiziționa toate cele necesare unui mediu potrivit fragilei ființe atât de dorită. După ce am rezolvat problema căruciorului, următorul punct de importanță maximă a fost pătuțul. Ore de studiu m-au convins să cumpăr un pătuț de lemn pentru acasă și un mic pătuț de voiaj pentru vizitele dese la bunici. Sunt o mămică pragmatică și după ce am găsit pătuțul care îndeplinea toate criteriile funcționale mai rămânea să aleg doar culoarea.

Am avut o surpriză neașteptată-pătuțul roz era mult mai ieftin decât cel albastru. Totuși noi așteptam un băiețel-albastru era prima opțiune. De aici dilema: diferența de preț de peste 200 ron merita să considerăm ce ar însemna totuși să luăm pătuțul roz. Simțeam că violăm un fel de tabu, ceva sădit în mine și cimentat ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate