Hai să gătim pe Facebook!

Poate ați observat și voi această nouă „modă” foarte interesantă și ingenioasă de pe Facebook. Este vorba de un fel de „speed cooking video” – termenul este absolut creat de mine. Știu că nu sună nicicum dar altul mai bun nu am găsit.

Sunt mai multe pagini de Facebook care se ocupă cu postarea acestor tipuri de videoclipuri concepute pentru a învăța să gătești și nu numai. Poți fi și un bucătar iscusit și să vezi o rețetă super pe care alegi să o faci.

Ați văzut și voi ? Acesta este doar un exemplu, dar mai sunt și alte pagini care postează astfel de videoclipuri. Cât de super este. Filmat în calitate HD, totul este atractiv, curat, explicat destul de bine, zic eu.

Mamă! Când tot prietenii de pe Facebook se apucă să distribuie, iar eu derulez și le văd… mai ceva că îmi vine să mă apuc de gătit. Serios vorbesc.

Mâncărurile prezentate sunt de toate tipurile: supe, feluri principale, deserturi, ap

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate