HANDBAL: CSU Danibus revine la meciurile din Liga Florilor cu un joc la Cluj - Napoca

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Liga Națională de Handbal Feminin (LNHF), se reia în această perioadă cu jocurile din etapa a XI-a. În ultimul meci al etapei a echipa feminină CSU Danubius va juca la Cluj - Napoca cu echipa locală U. Jocul este programat să se dispute joi, 11 ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Horia Demian, meciul urmând să fie transmis în direct de TVR HD. 
CSU Danubius abordează partea a doua a sezonului din Liga Florilor de pe locul 10 în clasament, 12 puncte câștigate în 10 jocuri, 4 victorii, o remiză, 5 înfrângeri. Primul adversar din 2018 al gălățencelor, U Cluj, este pe locul 13, penultimul, în Liga Florilor, cu 5 puncte din 10 jocuri. 
În pauza competițională, de aproape două luni, CSU Danubius a susținut mai multe meciuri de pregătire, iar rezultatele înregistrate au fost: 22 - 30 cu HC Dunărea Brăila, 24 - 25 cu CSM Slobozia, 28 - 20 cu Rapid București, în cadrul unui turneu amical la Brăila, și 33 - 21 cu CSU Neptun C

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate