HANDBAL: CSU Danubius continuă seria înfrângerilor din deplasare

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Echipa feminină CSU Danubius a început cu o înfrângere jocurile oficiale din anul 2018. Chiar dacă au întâlnit un adversar mai slab cotat, U Cluj - Napoca avea o singură victorie înaintea meciului, echipa gălățeană a pierdut jocul de la Cluj - Napoca, cu U, scor 32 - 26.  
Prima parte a jocului s-a încheiat cu scorul 12 - 10 pentru gazde. Gazdele au început mai bine, iar în minutul 11 aveau avantaj de patru goluri, scor 6 - 2, echipa gălățeană trecând peste zece minute în care nu a marcat. Prin golurile Elenei Livrinikj Danubius a revenit în joc și s-a apropiat la două goluri cu cinci minute înainte de pauză, ecart ce avea să rămână până la finalul reprizei inaugurale. În prima parte defensiva gălățeană a suferit o pierdere importantă Tamara Bokaric a păsărit terenul accidentată.  În primele zece minute din repriza a doua CSU a repetat evoluția din ultima parte a reprizei de debut. Gălățencele au reușit să egaleze,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate