HOCHEI: Înfrângere pe terenul ”lupilor” pentru Dunărea

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Primul meci din cele două în care hocheiștii de la Dunărea întâlnesc echipele românești din Erste Liga a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea. Disputat la Patinoarul Olimpic din Brașov, jocul cu campionii de la Corona Wolves Brașov a fost pierdut de Dunărea cu scorul 2 - 5 (0 - 1, 0 - 2, 2 - 2). 
Corona s-a distanțat la 3 - 0 după două  reprize, prin golurile marcate de Csiki Zoltan, Martin Saluga și Biro Matyas. În minutul 5 din ultima treime Sergei Chernenko, din pasa lui Donatas Kumeliauskas a redus din diferență, iar la jumătatea ultimei reprize Donatas Kumeliauskas a fructificat un moment de superioritate numerică și a redus diferența la un singur gol, scor 3 - 2. Ultimul cuvânt în meci l-au ”lupii” iar Zabludovski și Walls au stabilit scorul final al jocului 5 - 2.  
Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Arnold Laszlo - portari;Orban Szilard, Vladimir Romanenko, Ciprian Țapu, Elod Antal, Pal Zsombor - fundași;
Hil

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate