Hugh Grant

Hugh John Mungo Grant s-a nascut la data de 9 septembrie in anul 1960. Este un faimos actor de origine britanica, ce a castigat un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA, si un Honorary Cesar. Filmele sale au castigat mai mult de 2,4 miliarde dolari.Grant si-a castigat faima in intreaga lume dupa ce a jucat un rol principal in filmul lui Richard Curtis - Patru Nunti si O Inmormantare (1994). S-a folosit de acel rol important si si-a pastrat imaginea de spirit comic, pentru a primi si alte roluri in comedii precum Mickey Blue Eyes (1999) si Notting Hill (1999). Recent, a jucat in alte filme de succes precum Bridget Jones's Diary (2001), About A Boy (2002), si American Dreamz (2006).A fost criticat de studentii la Cinematografie deoarece pune prea multa emfaza pe gesticulare, joaca infilme extrem de previzibile si nu doreste ca se dezvolte ca actor. In industria filmului este considerat a fi un actor ce isi interpreteaza rolul fara nici un mare efort.Presa a vorbit de multe ori despre pe...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate