Hunedoara: Telecabina de la Cetatea Deva este temporar oprită

Telecabina care transportă turiştii spre Cetatea Deva a fost oprită miercuri pentru efectuarea unei revizii tehnice, autorităţile locale informând că instalaţia va fi repusă în funcţiune la începutul săptămânii viitoare."Accesul în Cetatea Devei se poate face pe jos, până duminică, pe la Poarta 1, zilnic, între orele 8,00 şi 20,00. Ultima intrare pe Poarta 1 va avea loc la ora 19,30", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Mona Voinescu.Operaţiunile de verificare a echipamentelor se vor încheia luni, 9 octombrie, când telecabina va fi repornită.Cetatea Deva este unul dintre cele mai căutate obiective turistice de pe raza judeţului Hunedoara, în prima jumătate a acestui an monumentul istoric fiind vizitat de peste 90.000 de persoane. Cei mai mulţi turişti au folosit telecabina pentru urcare în cetate. AGERPRES

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate