Imagine terifiantă într-un parc din Satu Mare. O femeie care își plimba căţelul a văzut un bărbat spânzurat de un copac

Un bărbat a fost găsit spânzurat în această dimineață pe malul Someșului, în zona Parcului Liniștii din cartierul Micro 16.

Cazul a fost anunțat de o femeie care a ieșit la plimbare cu cățelul pe malul timp în care a văzut un bărbat care stătea, aparent, în fund, în stare de inconștiență. În acel moment, sătmăreanca a sunat la 112.

Asistenta șefă de la Serviciul de Ambulanță Județean (SJA) Satu Mare, Ramona Nemet, a precizat pentru Gazeta de Nord Vest că la fața locului s-a prezentat o Ambulanță de tip C, cu medic, a cărei echipaj a constat că bărbatul era strangulat, practic se spânzurase. Nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat cercetările. Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a precizat pentru GNV că bărbatul spânzurat are vârstă cuprinsă între 40 și 45 de ani, dar neavând niciun act asupra sa nu a putut fi încă identificat deoca

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate