Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins lui Augustin Lazăr un recurs în interesul legii

Vezi galeria foto

Procurorii primesc o nouă lovitură din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție. De această dată nu este vorba despre un eșec pe care Parchetul îl înre­gistrează într-un dosar penal de răsunet instrumentat, ci într-o cauză civilă. Judecătorii Instanței Supreme au respins un recurs în interesul legii înain­tat de procurorul general al României, Augustin Lazăr, referitor la interpreta­rea unor articole din Legea privind contenciosul administrativ și din Codul de Procedură Civilă, prin care Parchetul General dorea ca o hotărâre definitivă care suspendă executarea unui act administrativ să poată fi atacată. Recur­sul lui Lazăr a fost declarat inadmisibil.

În timpul scandalului privind Ordonanța 13, când între Guvernul României și DNA, respectiv Parchetul General, a izbucnit un adevărat război...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate