Iulian Apostol: ”Sub nicio formă nu se pune problema schimbării lui Alex Ciobanu”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Manager-ul de la SC Oțelul. Iulian Apostol,  anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că antrenorul Alex Ciobanu va continua să conducă Oțelul și în partea a doua a sezonului. ”În momentul în care Damian Băncilă a renunțat toată lumea ne-a sugerat să aducem un antrenor cu nume. Nu ne-a fost ușor, asemenea decizii nu se i-au cu inima, această decizie a fost luată cu capul. Ne-am gândit in primul rând că sunt oameni care pot duce un număr de etape. Când a plecat Damian Băncilă mai erau șase etape, dar noi mai aveam de jucat cinci etape, în una trebuia să stăm. Era un parcurs în care echipa urma să joace cu cele mai bune echipe din serie. Nu trebuie să uităm ce echipe erau. Pot spune că suntem satisfăcuți de ce s-a întâmplat în ultimele cinci etape cu Alex. Am avut echipele cele mai bune în față, am avut un șoc în sânul echipei. Ne bucură că  a fost pozitiv, mă bucur că suntem în obiectivul trasat de conducere, acela

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate