Jessica Canizales

Jessica Canizales s-a nascut pe 30 iulie 1979 in Brazilia si este un un cunoscut model.Cariera:Copilaria si-a petrecut-o in Florida, impreuna cu familia, iar in adolescenta si-a descoperit pasiunea sa pentru modeling. In cariera a fost sustinuta de mama sa, a invatat limba engleza dupa ce a locuit timp de sapte luni in Idaho impreuna cu tatal sau.Datorita trasaturilor sale a atras atentia fotografilor si agentiilor de moda, intrand astfel in lumea mult dorita. A participat la numeroase concursuri de frumusete, iar apoi a primit diferite oferte de a poza pentru mai multe companii de lenjerie. A aparut in varianta spaniola a revistei pentru barbate Playboy si a devenit astfel una dintre modele de top din tara.A aparut alaturi de Erica Rose, April McKinney si Carrie Strongin in tropic Calendar’s Girls of the South DVD si a pozat pentru un numar de clienti de nivel inalt.De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume importante din lumea modei, fiind foarte cautata de designeri pen...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate