Love to reset myself

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Rayuela
In fiecare an, incerc sa devin o versiune mai buna a mea. As spune ca zilnic incerc sa fac asta, deoarece anul este format din 365 de oportunitati. Cu totii ar trebui sa avem in minte acest lucru si sa incercam sa ne perfectionam. Recunosc ca am inceput sa fac acest lucru de vreo 3 ani, la modul intens, pentru ca am realizat ca timpul trece, nemilos chiar cu efemeritatea noastra. 
Pe acelasi principiu functioneaza si programul Reset, un program online care te ajuta sa fii mai sanatos (o greutate normala, o alimentatie sanatoasa, un corp tonifiat). Am aflat recent de acest program online, Reset by Limitless, si, pentru ca sunt innebunita dupa sisteme online si sanatate, sunt interesata sau mai bine spus intrigata si curioasa. 
In ceea ce ma priveste, am o lista lunga de obiceiuri sanatoase pe care vreau sa le duc mai departe. Vreau sa ma provoc si sa imi testez limitele. S...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate