Matt Damon

Matt Damon s-a nascut in Cambridge, Massachusetts, la data de 8 octombrie 1970 si este un actor si un filantrop de origine americana. A castigat un premiu al Academiei de Film pentru Best Original Screenplay cu ocazia scenariului la filmul Good Will Hunting, si a fost nominalizat la cea mai buna interpretare pentru acelasi film. Popularitatea sa a crescut vertiginos odata cu filmul din 1997 si a ajuns de atunci pe aceeasi lista cu actori importanti din lumea filmului, iar in prezent este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood.Damon a jucat in filme precum Saving Private Ryan, The Talented Mr. Ripley, Ocean's Eleven, The Bourne Identity, Ocean's Twelve, The Bourne Supremacy, Syriana, The Brothers Grimm, The Good Shepherd, The Departed, Ocean's Thirteen si TheBourne Ultimatum. A castigat o multime de premii pentru talentul sau actoricesc si si-a castigat si o stea la Hollywood pe Walk of Fame. Revista People l-a incununat in 2007 cu titlul de Cel Mai Sexy Om I...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate