Medalii de Aur si Argint pentru compania Beciul Domnesc, la concursul international de profil „International Rosé Championship 2023”

Compania Beciul Domnesc a participat primăvara aceasta la International Rosé Championship 2023 desfășurat în mod traditional la Cracovia, în Polonia, unde a obținut 4 medalii importante.

Organizat de revista poloneză de vinuri Czas Wina”, concursul se adresează în special producătorilor de vinuri rosé. Această exclusivitate permite juriului să se concentreze asupra calităților unice ale vinurilor rose.

La competiția de anul acesta au participat peste 200 de vinuri rose din 15 țări diferite și doar 30% dintre concurenți au primit o medalie. Juriul a fost alcătuit dintr-o varietate de persoane foarte experimentate din industria vinului, cum ar fi Masters of Wine, jurnaliști, oenologi și somelieri.

Anul acesta, compania Beciul Domnesc a adăugat în palmares trei medalii de aur și argint, dar și premiul Best Value pentru unul dintre vinurile rose prezente în portofoliul co...