Mesaj si fotografii din tabara de iarna Fort Lauderdale - Florida SUA 2014 (3)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Tabere educationale in strainatate
Dragi parinti,
Revenim cu noutati din tabara :)
Astazi am avut o zi plina, desi initial parea ca va fi destul de usurica. Dupa cursuri si pranz (pe care il luam intr-un restaurant dragut din apropierea scolii unde mereu suntem asteptati cu mini-cupcakes, cookies, iar astazi am avut chiar si delicioase negrese cu ciocolata; pe langa care avem de ales saptamana aceasta intre salata caesar, veggie wrap, turkey club sau cheeseburger) am pornit spre Museum of Discovery and Sciene unde ne-am distrat copios. Ne-am invins frica de a cadea, de animale, de sunete cu impact, am pilotat avioane sau condus masini, ne-am lasat luati de "vant" sau invartiti intr-o tornada si uragan, am fost in spatiu si poposit pe Marte, ne-am plimbat printre crocodili cu airboatul, am facut nori din aburi si muuulte muuulte altele, nu ne mai saturam si nici nu ne venea sa mai plecam de a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate